Julkaistu 24.10.2022

Jounista palvelupisteen esimies Varkaudessa

Varkauden Leijukujalla syyskuun alusta esimiehen tehtävät on aloittanut Pietarisen Jouni. Tässä jutussa Jouni kertoo hieman itsestään ja toivottaa niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat tervetulleiksi asioimaan Leijukujalle.

Olen Jouni Pietarinen, itäsuomalaiset sukujuuret omaava, 32-vuotias perheenisä.

Olen toisen sukupolven katsastaja ja autoinssi. Mielenkiintona minulla ovat nelipyöräiset laitteet ja kaikenlainen rakentaminen/remontoiminen/rassaus/entraus. Katsastusalalle olen tullut vuonna 2014 ja seitsämän ensimmäistä vuotta työskelin Pirkanmaan talousalueella rivikatsastajan tehtävissä.

2021 kesällä veri veti takaisin kohti synnyinseutuja. Sisäisen siirron seurauksena pääsin Kuopioon töihin, joten Kuopionkin katsastuskenttä tuli hivenen tutuksi vuoden aikana. Elokuussa 2022 siirryin nykysen työnantajan palvelukseen Varkauteen ja esimiehen tehtävät perin 1.9. alkaen edeltäjältäni Vartiaisen Markukselta.

Parasta tässä työssä on sen haasteellisuus ja muuttuvaisuus. Mikään päivä ei ole samanlainen kuin eilen.

Mieleenpainuvimpina kokemuksina minulle ovat jääneet asiakaskohtaamiset, joissa vastapuolena on joku julkisuudestakin tuttu henkilö. Taitelijat ovat aina taitelijoita. :D Myöskin Komisario Palmu -elokuvissa käytetyn auton olen saanut työurallani kerran katsastaa.

Vinkkinä katsastukseen tulijalle voitaneen sanoa, että autostaan kannattaa pitää huolta. Vaikka auto olisi iäkäs, hyvää huolta pidetyttyjä autoja on aina ilo katsastaa.

Palvelemme Leijukujalla maanantaista perjantaihin klo 9-17. Tervetuloa katsastukseen!