Julkaistu 27.1.2021

Katsastajasi-sovellus tulossa vielä tämän vuoden aikana!

Katsastajasi-sovelluksen kautta saat vaivattomasti helpotettua koko katsastusprosessia – ajanvarauksesta katsastuksen läpikäyntiin, aina autoiluun liittyvien dokumenttien hallintaan asti.

Asian hoitaminen sujuu palvelun kautta nopeammin sekä henkilökohtaisemmin kuin aikaisemmin. Voit itse valita applikaatiossa oman katsastajan ja tallentaa myös valinnan applikaatioon vakiotoiveeksi. Asioinnin helppous on sovelluksen suunnittelussa sekä toteutuksessa pidetty keskiössä.

Monipuoliset palvelut yhden henkilön taktiikalla

Katsastajasi palvelun avulla pystyt hoitamaan halutessasi kaikki autosi kunto- ja katsastusasiat luotettavasti yhden ja saman henkilön kanssa. Ajanvaraus on helppoa ja nopeaa, sekä sovelluksella pääset ilmoittautumaan työjonoon heti palvelupisteelle saapuessasi. Lisäksi sovellus tuo mukanaan myös muita etuja. Saat meiltä vinkkejä kaikista alennuksista sekä kampanjoista aina ensimmäisten joukossa. Jos perheessäsi on useampia autoja, lisäämällä kaikki rekisteritunnukset profiiliisi, sovellus muistuttaa sinua katsastuksen lähestyessä kunkin auton kohdalla ensimmäisen käyntisi jälkeen. Applikaatio tarjoaa myös sinulle alennuksen joka neljännestä katsastuksestasi ja hyödyt applikaation lataamalla toki myös muista katsastajasi.fi - ketjun kanta-asiakaseduista.

Pystyt mobiilisovelluksen lataamisen myötä myös hyödyntämään meidän ylläpitämiä tietoja ja dataa ajoneuvostasi sekä lisäämään itsellesi tärkeitä autoiluun liittyviä dokumentteja vain kuvaamalla ne; Sovellus muokkaa kuvat suoraan PDF muotoon. Autonvaihdon yhteydessä pystyt sovelluksen avulla luovuttamaan auton dokumentit edelleen uudelle omistajalle.

Kirjautumalla katsastajasi sovellukseen, pystyt esimerkiksi lataamaan aikaisemmat katsastuksen tarkastuskortit vaikkapa ennen seuraavaa katsastustasi tai silloin kun suunnittelet auton vaihtamista tai kun esimerkiksi huoltojen yhteydessä pohdit oman autosi nykykuntoa. Katsastaja voi myös kommentoida ja kuvata tarvittavia huomioita ja lisätä ne sinulle nähtäväksi applikaatioon katsastuksen aikana. Keskittämällä asiointisi samalle ammattilaiselle, hän oppii tuntemaan paremmin niin sinut kuin autosi. 

Sovellus tarjoaa myös katsastajasi.fi-chatin

Sovelluksen kautta asiakkaalle tulee käyttöön myös  katsastajasi.fi-chat, mikäli sinulla on epäselviä asioita esimerkiksi ennen katsastusta tai palvelupisteemme ei juuri sillä hetkellä ole auki. Uudessa palvelumallissa ei ole kyse pelkästään auton katsastamisesta, vaan paremman kokonaisvaltaisen palvelun tarjoamisesta suoraan sinulle; Esimerkkinä mainittakoon vaikka laaja kuntotarkastus.

Pysyhän kuulolla seuraamalla meitä somessa ja vierailemalla verkkosivuillamme!