Julkaistu 9.11.2021

Marraskuu on miesten kuukausi

Päätimme ensimmäistä kertaa yrityksessämme viettää miesten teemakuukautta.

Olemme järjestäneet marraskuun ajaksi jotain mukavaa - seuraa siis ilmoitteluamme netissä verkkosivuillamme sekä somekanavissamme Facebookissa sekä Instagramissa.

Miksi miehet? Tempauksella haluamme osoittaa tukemme poikien ja miesten terveyden edistämiseksi, olla mukana luomassa hyviä roolimalleja ja tasa-arvoista arkea.

Marraskuussa vietetään muun muassa isänpäivää sekä kansainvälistä miestenpäivää, joita vietetään tänä vuonna sunnuntaina 14.11. ja perjantaina 19.11. Isänpäivä on jo vakiinnuttanut paikkansa, mutta miestenpäivän kohteena ovat kaikki miehet ja pojatkin.

Menneinä vuosina marraskuussa on muun maussa kasvateltu viiksiä ja järjestetty keräyksiä miesten syöpäsairauksien tutkimuksen tueksi Movember -hengessä. Ennen kaikkea miestenpäivän päätavoitteina kuitenkin on “myönteisten miesroolimallien edistäminen, miesten myönteisen panoksen juhlistaminen eri elämänalueilla, huomion kiinnittäminen miesten terveyteen ja miehiin kohdistuvaan syrjintään, sukupuoltenvälisten suhteiden ja tasa-arvon parantaminen sekä maailman tekeminen turvallisemmaksi”. (Wikipedia.)

Marraskuu on siis Katsastajasi.fi- ketjumme palvelupisteissä miesten teemakuukausi. Tervetuloa osallistumaan kanssamme miesten hyväksi.

Somessa löydät meidät käyttäjänä @katsastajasi.fi Facebookissa sekä Instagramissa.