Julkaistu 11.3.2022

Osaajille töitä

Oletko ulospäinsuuntautunut, iloinen sekä intohimoinen autoalan osaaja, jota kiinnostaa kaikenlaiset moottoroidut menopelit? Et halua viettää päiviäsi pelkästään auton tai konepellin alla? Siinä tapauksessa meillä voi hyvinkin olla tarjota työtä jossa viihtyisit! Meillä näet ja koet kulkupelejä laidasta toiseen, Mazdasta matkailuautoon ja Rellusta rekkaan.

Pettämättömän pelisilmäsi ja asenteesi avulla tiedät selviäväsi vaativistakin asiakaspalvelutilanteista. Meillä saat työkavereiksesi kokeneita ja pitkään talossa viihtyneitä konkareita, joiden kanssa et jää yksin. Parhaimman mahdollisen asiakaskokemuksen ohella haluamme tarjota työntekijöillemme parhaan mahdollisen työpaikan. Ihan jo siksi, että olemme varmoja, että se näkyy ja tuntuu myös palvelussamme.

Jos siis olet kokenut katsastusalan ammattilainen, voit koska tahansa jättää meille yhteystietosi ja lyhyen kuvauksen itsestäsi. Voit myös samalla tallentaa oman CV:n ja hakemuksen liitetiedostoina samaiselle lomakepohjalle. Tällä hetkellä meillä on rekry käynnissä Savonlinnassa - jätä hakemuksesi jo tänään.

Jos haaveilet muista tehtävistä, kuten esimerkiksi katsastussihteerinä toimimisesta, kannattaa seurata kotisivustomme avoimet tehtävät- julkaisuja sekä rekrytointi-ilmoituksia Duunitorin sivustolla.

Duunitorin sivuilla pääset myös tutustumaan meihin ja kukaties tuleviin työkavereihisi paremmin.