Ohjeet katsastuspalveluiden ajanvaraukseen

Valitse palvelupiste ja varaa aika katsastukseen

Voit varata ajan katsastuspalveluihin verkkosivuillamme tai puhelimitse ajanvarausnumeromme kautta niille ajoneuvotyypeille, jotka ovat tarjolla ajanvarausjärjestelmässä. Muutos- ja erikoiskatsastuksia tai raskaan kaluston katsastuksia ei voi varata netissä. Otathan näissä tapauksissa yhteyttä suoraan omaan palvelupisteeseesi.

Ajanvaraus

Valitse ajoneuvosi tyyppi sekä haluamasi palvelu. Jos et aio teettää lakisääteisiä mittauksia katsastuksen yhteydessä, tarvitset silloin katsastukseen tullessasi voimassaolevan päästömittaustodistuksen muualla tehdyistä päästömittauksista. Tutustu myös sivuun:
Lakisääteiset päästömittaukset

Kampanjat ja tarjoukset

Hinnoittelumme voi vaihdella palvelupisteittäin. Verkkosivujemme ajanvarauksessa esitetyt hinnat ovat tarkoitettu vain henkilö- ja pakettiautoille. Välillä saatat törmätä myös normaalihintaa edullisempiin kampanjahintoihin, huomioithan tällöin, että kamapanjahinnat voivat edellyttää ennakkomaksua. Normaalihinnoista poikkeavia hintoja ei voi yhdistää muihin alennuksiin/tarjouksiin.

Yhteystiedot

Täytä yhteystietosivulla vähintään nimesi ja puhelinnumerosi varausvahvistusta ja mahdollisia muutoksia varten. Yhteystietojen avulla voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos joudumme jostain syystä siirtämään varaamaasi aikaa.

Varausvahvistus ja varaustunnus

Varausvahvistus-sivulla näet varaustunnuksen, jonka avulla voit myöhemmin muuttaa varausta. Saat varausvahvistuksen varauksesi yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen/puhelinnumeroon.

Ennakkomaksaminen

Halutessasi voit maksaa ennakkoon - se nopeuttaa käyntiäsi. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi lukee saajana Paytrail, joka on maksupalvelujemme tuottaja. 

Maksaminen palvelupisteessä

Palvelupisteissämme käyvät maksuvälineenä pankkikortit, yleisimmät luotto- ja maksukortit (pois lukien American Express) sekä käteinen raha. Normaalihintaisten katsastusten maksun voi suorittaa joko ennakkoon tai palvelupisteessä.

Kuitti

Varsinaisen myyntikuitin saat palvelupisteessä palvelun yhteydessä. Sähköpostilla lähetetty varausvahvistus katsastuksesta ei ole esimerkiksi verottajalle kelpaava kuitti.

Varauksen muuttaminen/peruminen

Uudistamme ajanvarausjärjestelmäämme ja tällä hetkellä voit perua tai muuttaa varaamaasi aikaa ainoastaan ottamalla yhteyttä puhelimitse ajanvarausnumeroomme tai palvelupisteeseesi. Pahoittelemme järjestelmämuutoksesta aiheutuvaa haittaa.
Huomaathan, että maksetun katsastuksen voi vaihtaa vain samanhintaiseen tai halvempaan aikaan. Jos olet varannut ja maksanut normaalihintaisen katsastusajan ja muutat sen edullisempaan ajankohtaan, ei hinnan erotusta palauteta.