Tilaa katsastusmuistutus - voit voittaa katsastuslahjakortin

Tilaa katsastusmuistutus, niin muistutamme tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun ajoneuvosi katsastusajankohta lähenee. Voit tilata katsastusmuistutuksen henkilö- tai pakettiautolle, matkailuautolle raskaalle ajoneuvolle, mopoautolle tai mönkijälle. Perävaunut eivät kuulu säännöllisten muistutusten piiriin.

Osoitetietonsa jättäneet osallistuvat myös katsastuslahjakorttien arvontaan. Lahjakortit toimitetaan postitse voittajille.

Arvonnan säännöt // Arvonnan voittajat

Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme.

Käytämme tietojasi vastuullisesti

Katsastusmuistutuksen lisäksi saatat saada meiltä myös katsastukseen ja autoiluun liittyvää tietoa ja tarjouksia. Käytämme asiakastietojasi vastuullisesti ja lähetämme viestejä vain muutamia kertoja vuodessa.

Muistutus on maksuton

Muistutuslistalle liittyminen ei maksa sinulle mitään, eikä velvoita sinua mihinkään. Pääset halutessasi pois listalta milloin tahansa noudattamalla muistutusviestin mukana tulevaa ohjetta.

Katsastamaton auto on käyttökiellossa

Katsastusajan umpeutuessa ajoneuvo on automaattisesti käyttökiellossa. Käytännössä ajoneuvolla ei siis saa ajaa kuin ennalta varattuun katsastukseen.

Osallistu arvontaan

Voit voittaa ilmaisen katsastuksen! Arvomme katsastusmuistutusten tilanneiden ja postiosoitteensa jättäneiden kesken katsastuslahjakortteja. Lahjakortit toimitetaan voittajille postitse.