Tilaa katsastusmuistutus - voit voittaa katsastuslahjakortteja

Rekisteröityneenä asiakkaanamme saat muistutuksen, kun ajoneuvosi katsastusajankohta lähenee. Samalla varmistat myös, että pysyt ajan tasalla oman palvelupisteesi kampanjoista ja muista tärkeistä uutisista.

Emme kuitenkaan spämmää sinua turhalla postilla vaan lähestymme vain oikealla asialla.

Tilaamalla muistutuksen voit voittaa katsastuslahjakortin valitsemallesi Katsastajasi-ketjun palvelupisteelle.

Arvonnan suorittamisen jälkeen voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä ja hänen nimensä voidaan julkaista nettisivullamme ja/tai somekanavissamme. Arvonnan säännöt.

Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme.

Arvonta, katsastajasi.fi
?

Olet meille arvokas

Pidämme meille luovuttamiasi tietoja tarkasti tallessa ja käytämme niitä vastuullisesti. Emme häiriköi sinua turhanpäiväisellä roskapostilla vaan lähestymme puhtaasti katsastuksen merkeissä. Halutessasi voit pyytää meitä poistamaan yhteystietosi milloin tahansa.

Meille yhteystietojesi luovutus käyttöömme on luottamuksen osoitus ja haluamme olla luottamuksen arvoisia.

Muistutus on maksuton

Älä unohda katsastusta. Rekisteröidy asiakkaaksemme helposti ja nopeasti, me muistutamme ajoneuvosi katsastusajan lähestyessä loppuaan. Rekisteröityminen ja muistutus on maksutonta.

Katsastamaton auto on käyttökiellossa

Katsastusajan umpeutuessa ajoneuvo on automaattisesti käyttökiellossa. Käytännössä ajoneuvolla ei siis saa ajaa kuin ennalta varattuna aikana katsastukseen.

Osallistut arvontaan

Jättämällä meille yhteysietosi rekisteröidyt automaattisesti asiakkaaksemme. Tämä tarkoittaa, että lähetämme sinulle kutsun katsastusajan lähestyessä loppuaan. Rekisteröitymällä osallistut myös katsastuslahjakorttien arvontaan.