Osaajille töitä

Oletko ulospäinsuuntautunut, iloinen sekä intohimoinen autoalan osaaja, jota kiinnostaa kaikenlaiset moottoroidut menopelit? Et halua viettää päiviäsi pelkästään auton tai konepellin alla? Siinä tapauksessa meillä voi hyvinkin olla tarjota työtä jossa viihtyisit! Meillä näet ja koet kulkupelejä laidasta toiseen, Mazdasta matkailuautoon ja Rellusta rekkaan.

Pettämättömän pelisilmäsi ja asenteesi avulla tiedät selviäväsi vaativistakin asiakaspalvelutilanteista. Meillä saat työkavereiksesi kokeneita ja pitkään talossa viihtyneitä konkareita, joiden kanssa et jää yksin haastavissakaan tilanteissa. Parhaimman mahdollisen asiakaskokemuksen ohella haluamme tarjota työntekijöillemme parhaan mahdollisen työpaikan. Ihan jo siksi, että olemme varmoja, että se näkyy ja tuntuu myös palvelussamme.

Katsastajasi ketju on nykyisellään osa kotimaista A-Katsastus Groupia.

Jos siis olet kokenut katsastusalan ammattilainen, voit koska tahansa jättää meille yhteystietosi ja lyhyen kuvauksen itsestäsi.

Jos puolestaan haaveilet muista tehtävistä, kuten esimerkiksi palveluneuvojana toimimisesta, kannattaa seurata linkin kautta löytyviä, avoimet tehtävät- julkaisuja sekä yrityksemme rekrytointi-ilmoituksia.

Linkin kautta siirryt suoraan A-Katsastus Groupin rekrytointi näkymään, jossa näkyvät paikkakuntakohtaisesti kaikki avoimet tehtävät, sekä pääset täyttämään oman hakemuksesi ja tallentamaan CV:si meille rekrytointijärjestelmämme kautta.

Näytä avoimet työpaikat

Pääset tutustumaan myös meihin Katsastajasi-ketjun henkilöstöön ja kukaties tuleviin työkavereihisi paremmin näiden lyhytvideoiden parissa.

https://youtu.be/tk7nks1ij7U
https://youtu.be/uN-lfCVuPfU
https://youtu.be/1-hZPdr2IsI